Over het ZilverAtelier

Het ZilverAtelier

Het ZilverAtelier is meer dan een werkplaats. Het is een ruimte waar juwelen worden ontworpen en vervaardigd. Een plaats waar ambacht centraal staat. De ruimte waar de collectie Organic geboren werd en voortdurend in evolutie is. Bij het ZilverAtelier hechten we veel belang aan het met de hand vervaardigen van de juwelen. Door dit manueel proces heeft ieder juweel zijn eigen karakter en zijn ze stuk voor stuk uniek.

We beschikken over een mooie collectie, hoofdzakelijk in zilver. Van (trouw)ringen tot oorbellen, van hangers en colliers tot armbanden, bij het ZilverAtelier ben je aan het juiste adres! Ook voor kinderen creëren we een toffe collectie met schattige diertjes en frivole vormen.

Het ZilverAtelier

Tarik Menbhi

Tarik Menbhi is de oprichter en drijvende kracht achter het ZilverAtelier. Na zijn studies tot goudsmid was het zijn droom een eigen collectie te realiseren. Via de webshop het ZilverAtelier heeft hij een kanaal gevonden om zijn collectie aan de wereld te tonen. De passie die hij heeft als goudsmid vind je terug in de organische vormen van de juwelen. Hij is steeds op zoek naar nieuwe manieren om de juwelen te vervaardigen die hij bedacht heeft.

Deze passie wil hij ook delen aan de hand van workshops die gegeven worden doorheen het jaar op verschillende locaties of bij jou thuis. Via de workshops laat hij deelnemers toe zelf een juweel te maken via de verloren was techniek. Ook je eigen trouwringen maken onder begeleiding van Tarik behoort tot de mogelijkheden.