Partner worden

Etalage gezocht

Heb je een winkel, webshop of beide? Wil je graag de unieke handgemaakte juwelen van het ZilverAtelier aanbieden aan je klanten? Dat kan! Het ZilverAtelier is steeds op zoek naar partners die onze juwelen willen aanbieden.

Concreet

We zoeken ondernemers die over een winkel, webshop of beide beschikken. In onderling overleg bepalen we welke juwelen je wenst aan te bieden. De artikelen die je op jouw webshop wil plaatsen verwijzen, via een speciale url, door naar mijn webshop. Een verkoop wordt geregistreerd als een doorverwezen verkoop waarvoor je een commissie ontvangt. Deze commissie wordt samen afgesproken. De artikelen die je in jouw winkel wenst te verkopen worden aan inkoopprijzen aangekocht. Een proefperiode wordt afgesproken waarin een terugname van niet verkochte artikelen mogelijk is.

Als partner krijg je ook een link op de website. Ook op onze facebookpagina zullen regelmatig verwijzingen naar jouw onderneming verschijnen. Van jou als partner worden dezelfde inspanningen verwacht.

Neem contact op

Heb je interesse en zie je een samenwerking wel zitten? Neem dat contact op door onderstaand formulier in te vullen. Naargelang de drukte proberen wij uw vraag binnen de 24 uur te beantwoorden.

Toch liever via e-mail? Stuur dan naar info@hetzilveratelier.be. U kan ons ook contacteren via Facebook.

  Voornaam *
  Naam *
  Bedrijfsnaam *
  Ondernemingsnummer *
  E-mail *
  Telefoonnummer *
  Website
  Onderwerp *
  Uw bericht *

  * Deze velden zijn verplicht in te vullen.