Maatwerk

Heb je zelf een idee dat je graag uitgewerkt wil zien?

Je kan bij het ZilverAtelier ook terecht voor maatwerk. Dan werken we samen aan een juweel dat bij de ontvanger past, een juweel dat een unieke betekenis heeft.

Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Hun unieke juwelen

Ilonka liet uit oud goud een ashangertje maken. Zo is haar man altijd bij haar.

Tahar vroeg zijn vrouw ten huwelijk met deze op maat gemaakte ring. Nu, jaren later, draagt ze hem nog steeds elke dag.

“In 2016 heb ik het ja-woord gekregen met de kers op de taart was de ring in het juiste keelgat geschoten. 😉Tot op heden draag mijn echtgenote niets liever dan haar VERLOVINGSRING! Fijn, charmant, elegant, geen woorden hiervoor.
Ik raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen bij het Zilveratelier !
Wat de kwaliteit betreft: totaal niet op aan te merken en het steentje die jullie zien steekt er nog steeds in.
Tarik is een persoon die aandachtig luistert naar de behoefte van de klant, en hij doet het heel goed want ik heb mijn vrouwtje niet teleurgesteld !”


Een zilveren gegoten ring met zoetwaterparel voor Christel.
Christel zocht eenvoudige zilveren oorbellen en koos voor een setje met een zoetwaterparel en een geborstelde structuur.

Tamara en Didier gingen zelf aan de slag voor hun grote dag! Tijdens een workshop creëerden ze hun eigen unieke trouwringen in champagnegoud.

Nieuwe trouwringen in zilver voor Heidi en haar man.

“Het Zilveratelier gaat écht voor de persoonlijke aanpak. We toonden de stijl die we mooi vonden, kregen van Tarik extra voorbeelden te zien en hij adviseerde ons over het materiaal en de mogelijkheden. Het resultaat is een setje trouwringen waar we echt trots op zijn. En als leuke extra … onze ringen in 925 sterling zilver waren niet eens duur!”

Laïla zocht een trouwring die mooi paste bij haar verlovingsring. Het werd een eenvoudige witgouden ring, gezet met 9 diamantjes.

“Toen we beslist hadden dat mijn man en ik gingen huwen wist ik meteen dat mijn trouwring uniek moest zijn en bij mijn verlovingsring moest passen. Wie beter dan het Zilveratelier kon mij hiermee helpen? We hebben samen een ontwerp bedacht en in wederzijds overleg kwam de ring meer en meer tot ontwikkeling. De diamantjes werden met zorg uitgekozen zodat ze een mooie combinatie vormden met mijn verlovingsring. De ring werd netjes op tijd afgeleverd zodat er nog aanpassingen konden gedaan worden indien nodig. Ik ben nog altijd superblij met dit uniek aandenken.”


Rachida liet een nieuwe trouwring ontwerpen. Het werd een gegoten witgouden ring, voorzien van een diamantje.

“De ervaring om samen met mijn broer een hernieuwde trouwring te ontwerpen was super. Ik zocht een paar voorbeelden en samen gingen we aan de slag om een uniek en persoonlijk ontwerp te maken. Ik maakte duidelijk wat mijn wensen waren en mijn broer hield hier rekening mee. Ik kreeg ook advies over de mogelijkheden van edelmetaal, edelsteen en over de structuur van de ring.
Om de ringmaat te bepalen waren verschillende pasmomenten nodig. ‘s Morgens of ‘s avonds bleek bij mij nogal te verschillen vandaar dat hier de nodige tijd voor genomen werd. Daarna werd de ring in was gemaakt; ook hier werd de nodige tijd en aandacht aan besteed omdat het belangrijk is dat dit model goed past. Ik kreeg zo ook al een indruk van hoe het uiteindelijke resultaat er ging uitzien.
Uiteindelijk kreeg ik de definitieve ring, volledig naar wens en volledig zoals ik het in gedachten had.
Ik heb nu een ring die ik dagelijks draag en die volledig bij mij past. Ik heb gekozen voor witgoud met een diamantje als versiering. Witgoud omdat dit een duurzaam materiaal is waar ik vele jaren van zal kunnen genieten. Ik vond dit hele proces een hele leuke ervaring. Het is fijn om een juweel te hebben waar je zelf aan hebt meegewerkt. Ik ben er zeker van dat er nog juweeltjes zullen volgen.”